top of page
  • Forfatters billedekarinabidstrupYOGA

My new Yoga Studio

Til november åbner jeg et dejligt yoga studie i hjertet af Bredballe.

Om et par dage får jeg nøglerne til det, der skal blive til mit helt eget yoga studio. Jeg er i fuld gang med at forberede indretning, flere yoga klasser, åbning og glæder mig så meget til november, hvor jeg vil byde dig velkommen til masser af skøn yoga i mit nye yoga univers i Bredballe.


Et skønt sted med højt til loftet, udsigt til træer og blå himmel, en skøn lille oase der emmer af fred og ro med plads til nærvær og plads til dig. En oase hvor der er plads til at lande, plads til at hygge sig efter yogaklassen, nyde en kop te og lidt frugt eller bare at være, før man igen møder livet udenfor.


Jeg er så taknemmelig for at kunne åbne dette sted og glæder mig til at møde en masse af jer skønne yogier i Bredballe.


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Studenterbrød

Svenske Semlor

Comentarios


bottom of page