Cookies - Privatlivspolitik & Handelsbetingelser

 

Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den,
huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:
– Google Analytics
– Facebook
– Mailchimp
– Linkedin
– Nets

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med karina bidstrup YOGA har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Storytelling Akademiet og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Direktøren og de ansatte for karina bidstrup YOGA har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige i
karina bidstrup YOGA er: Karina Bidstrup.


Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos karina bidstrup YOGA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Karina.bidstrup@gmail.com

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://www.karinabidstrupyoga.dk/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere
karina bidstrup YOGA’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder
Ved klage skal vores e-mail adresse angives: Karina.bidstrup@gmail.com samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.
Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Karina.bidstrup@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Datasikkerhed
Uanset om vi beklager dine personoplysninger med henblik op opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dig samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger: Nets

  • Håndtering af nyhedsbreve via email: Mailchimp

  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbreve: Zapier 

Vi har indgået databehandleraftale med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Karina Bidstrup

Hældagervej 165, st. tv

7120 Bredballe

TLF: +45 22 12 33 55
E-mail: Karina.bidstrup@gmail.com

Handelsbetingelser

Produkter, kurser, yogaforløb, workshops, events og personlige konsultationer udbydes af:

karina bidstrup YOGA
Hældagervej 165, st. tv
7120 Bredballe
TLF: +45 22 12 33 55
CVR: 40073426

Betaling
karina bidstrup YOGA modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort,
Betaling vil blive trukket på din konto, når det virtuelle produkt er oprettet og du godkender din ordre.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

 

karina bidstrup YOGA benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol - hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Kvittering

Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Kurser, yogaforløb, workshops og events

Tilmelding til et kursus/yogaforløb/workshop/event er bindende og her gives ingen refusion. Dog er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Dette skal informeres til karina bidstrup YOGA på mail: karina.bidstrup@gmail.com

1:1 undervisning

Personlige konsultationer skal afbestilles minimum 24 timer inden konsultationen. Hvis konsultationen aflyses af kunden mindre end 24 timer før, hæfter kunden for hele beløbet.

Produkter

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på fysiske varer købt i shoppen i yogastudiet karina bidstrup YOGA, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor varen er købt.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter køb. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail: karina.bidstrup@gmail.com.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til karina bidstrup YOGA hurtigst muligt. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Ved returnering kontaktes karina bidstrup YOGA på mail: karina.bidstrup@gmail.com.

Aflysning af undervisning på yogaforløb og 1:1

karina bidstrup YOGA kan i tilfælde af sygdom aflyse et hold/personlig konsultation op til 1 time før holdstart. Dette meddeles via mail og/eller sms. Ved aflysning tilbydes en ny undervisningsdag. Aflyses pga. tvungen nedlukning pga. Covid-19 eller anden udefrakommen årsag, vil hold/personlig konsultation blive flyttet til ny dato eller afholdes online. 

Aflysning af kurser, workshops eller events

karina bidstrup YOGA kan i tilfælde af sygdom eller for få deltagere tilmeldt, aflyse et kursus/workshop/event. Dette meddeles via mail og/eller sms. Ved aflysning refunderes det fulde beløb. Aflyses pga. tvungen nedlukning pga. Covid-19 eller anden udefrakommen årsag, vil kursus/workshop/event blive flyttet til ny dato eller afholdes online - og her refunderes beløbet ikke.

Værdigenstande

Værdigenstande, tasker og mobiltelefoner må IKKE medbringes i yogasalen og skal opbevares på eget ansvar i vores lounge/garderobe. karina bidstrup YOGA kan ikke garantere for tab pga. tyveri eller tingskade, så vi anbefaler at værdigenstande efterlades derhjemme.

Ansvar

Al udførelse af yoga i karina bidstrup YOGA sker på eget ansvar. karina bidstrup Yoga kan ikke drages til ansvar for eventuelle bivirkninger eller skader sket efter deltagelse på forløb, kurser, events eller workshops. Det gælder både yoga leveret live i studiet og online yoga.