top of page

KARINA BIDSTRUP
Ejer & yogalærer

9C2A1BE1-949E-49E4-A3A0-CDB14C69DBA3.jpg

Yoga er en stor del af min verden, og yoga er blevet mit frirum. For mig er yoga den tid, hvor jeg nærer omsorg for mig selv. Min yoga praksis er en øvelse i nærvær og opmærksomhed, en vej ind til kernen i mig selv, langt derind, hvor der altid er styrke og ro. Jeg har selv haft stress tæt inde på livet og yoga og meditation er nogle af de vigtigste redskaber, der har hjulpet mig tilbage på benene igen. Den erfaring vil jeg gerne dele med dig.

 

Min yogaundervisning fokuserer på at videregive den bevægelsesglæde og kropsindsigt jeg selv mærker, når jeg praktiserer yoga. At lytte til kroppen og hjælpe den til at yde sit bedste med de forudsætninger vi har. Vi arbejder os hen i mod at bringe kroppen i balance igennem yogaens fantastiske øvelser, og arbejder med koncentration, fleksibilitet, styrke, lethed, indre ro og glæde. 

 

Jeg har altid været i bevægelse, dyrket masser af gymnastik fra jeg var helt lille, danset og senere gået på opdagelse i styrketræning, pilates og yoga. Bevægelse har altid været en stor del af mig og jeg har undervist siden jeg var teenager.

 

Jeg er uddannet Fitness instruktør, Pilates- og Yogalærer og de sidste mange år er det yogaen der har fyldt rigtig meget i mit liv. Jeg er uddannet yogalærer indenfor Hatha, Ashtanga og Yin - og har derudover taget en række mindre uddannelser og kurser som Stress mentor, Life & Mindfulness practitioner, Yoga mod stress og Yoga Nidra.

 

I januar 2019 blev jeg selvstændig yogalærer og senere på året åbnede jeg mit eget yogastudie i Bredballe. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen indenfor i mit skønne yoga univers!

Kh Karina

karina bidstrup YOGA

Skærmbillede 2021-09-08 kl. 09.26.36.png
Skærmbillede 2021-09-08 kl. 09.43.46.png

HELLE GOLLER
Yogalærer

Jeg har været forelsket i yogaen altid, og har udforsket mange forskellige grene af yogaen i den tid. Da jeg blev sygemeldt med stress i 2010, fik jeg tiden og overskuddet til at dykke endnu dybere ned i yogaen, og jeg har siden været yoga lærer. Jeg er uddannet indenfor Hatha, yin, restorativ og børneyoga. 

Jeg kender yogaens beroligende og helende kraft på egen krop, og jeg gør en stor ære ud af at dele og lære dette til andre, alt sammen med et smil på læben.

I mine timer henter jeg inspiration i den klassiske Hatha yoga med fokus på rene linjér, samt den meditative yin yoga. Derudover er min undervisning meget præget af det spirituelle, med fokus på både chakraer, universets energier og at connecte med intuitionen.

Jeg underviser nu i Pilates her i studiet og glæder mig rigtig meget til at dele bevægelsesglæden med alle jer.

TANJA SOFIE SCHØNDORFF 
Yogalærer

Skærmbillede 2021-11-23 kl. 19.24.55.png

Jeg har undervist i Ashtanga yoga siden 2001 og har haft yogaskole i Aarhus siden 2003. Jeg er autoriseret til at undervise Ashtanga af Pattabhi Jois og Sharath fra Mysore i Indien. Jeg er desuden uddannet fysioterapeut.

bottom of page