top of page
  • Forfatters billedekarinabidstrupYOGA

Veganske kokostoppe

Når nu hverdagen er vendt på hovedet i disse Corona tider, og en onsdag ikke bare er en helt almindelig onsdag, men en onsdag hvor huset er fyldt af forskellige arbejdsstationer og dagen har en skøn summen af liv i de forskellige rum. En summen af nærvær, en summen af fællesskab, en summen af at vi hygger os her og passer godt på hinanden i bevidstheden om hvad der sker udenom os.


Jeg elsker min almindelige hverdag, elsker mit Yogastudie, hvor jeg hver uge får lov til at undervise en masse skønne yogier. Jeg tænker på jer hver dag, når jeg hopper på min yogamåtte og underviser mig selv. Jeg savner alle mine yogier i disse hverdage, der er helt vendt på hovedet. Men når hverdagen pludselig ser anderledes ud, åbner det op for mange andre ting. Der er mere ro på, og det får kreativiteten til at blomstre. Jeg får masser af ideer og får bla lyst til at nørde med mad i mit køkken og får lyst til at forkæle min familie ekstra meget. Og det blev til disse lækre veganske kokostoppe.


Jeg elsker kokos i ALT! Og denne eftermiddagssnack er fyldt med kokos. De er saftige og lækre og man kan nemt komme til at spise en ekstra, og så er de fyldt med gode ingredienser. Prøv dem og forkæl dig selv og din familie.......

VEGANSKE KOKOSTOPPE


Ca. 20 stk


2 dl mandelmel

3 dl kokosmel

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljepulver

2-3 tsk stødt ingefærpulver

lidt salt

3/4 dl agavesirup

2 spsk smeltet kokosolie

3 hørfrø æg (eller 3 alm æg)


Tænd ovnen på 200 grader varmluft.


Start med at lave hørfrø æg:

3 store spsk hørfrø og 15 spsk vand blandes. Lad det trække i et par minutter. Derefter blendes blandingen til en hvidbrun skummende masse.


Bland resten af ingredienserne i en skål og tilsidst vendes hørfrø æggene (eller de alm æg) i og dejen samles. Form ca 20 kokostoppe på en bageplade.

Bag toppene midt i ovnen i ca 6 - 8 min. De skal være let gyldne.

Køl dem af på en bagerist.


Hvis du skal gøre dem ekstra lækre, kan du dyppe bunden i en god mørk økologisk smeltet chokolade.


VELBEKOMME......


384 visninger6 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Svenske Semlor

bottom of page